ANNONSE

Hus på Høybråten totalskadet

Hus på Høybråten totalskadet

VOLDSOM BRANN: Eneboligen i Hesjeveien begynte å brenne fredag ettermiddag.
(Foto: Rolf E. Wulff)

Et hus i Hesjeveien på Høybråten begynte å brenne fredag ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.05.2017 kl 23:23

Til tross for at det var en voldsom brann, ble ingen skadet.

Brannvesenet kom til den overtente eneboligen i Hesjeveien like før klokka 15.00 på fredag. Det var en eksplosjonsartet brann som møtte dem og huset var totalskadet.

Med åtte personer som er registret på adressen, hadde tre evakuert seg selv.

Etter to timer kunne Brann- og redningsetaten melde at brannen var slukket og alle røykdykkerne ute av huset. Likevel var brannen såpass voldsom at de måtte jobbe med etterslukking utover kvelden.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE