Hus på Høybråten totalskadet

Hus på Høybråten totalskadet

VOLDSOM BRANN: Eneboligen i Hesjeveien begynte å brenne fredag ettermiddag.
(Foto: Rolf E. Wulff)

Et hus i Hesjeveien på Høybråten begynte å brenne fredag ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.05.2017 kl 23:23

Til tross for at det var en voldsom brann, ble ingen skadet.

Brannvesenet kom til den overtente eneboligen i Hesjeveien like før klokka 15.00 på fredag. Det var en eksplosjonsartet brann som møtte dem og huset var totalskadet.

Med åtte personer som er registret på adressen, hadde tre evakuert seg selv.

Etter to timer kunne Brann- og redningsetaten melde at brannen var slukket og alle røykdykkerne ute av huset. Likevel var brannen såpass voldsom at de måtte jobbe med etterslukking utover kvelden.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.

Syv nye skoler får gratis kjernetid

Flere elever på 1. trinn i Bjerke bydel får nå tilbud om gratis kjernetid i aktivitetsskolen (AKS). Byrådet forlenger nå tilbudet til å gjelde syv nye skoler i Groruddalen, som gjør at alle bydelene har fått tilbudet.

 
Kollektivtrafikken på 17. mai

Ruter anbefaler alle om å beregne god tid på nasjonaldagen.

Ammerud først ut av <BR>Groruddalens skoler

Nye Ammerud skole er 12 år i år, men selve skolen er halvveis til 100. Og med 50 år bak seg skal de gå opp Karl Johan som nummer fire i toget på 17. mai.

Biblioteket flytter inn på sentret

Stovner bibliotek flytter inn på Stovner senter i løpet av året. Det betyr meråpent til klokka 23 hver dag - og mye større lokaler.