ANNONSE

Huset sto ikke til å redde

Huset sto ikke til å redde

I dagslys kunne man tydelig se de enorme skadene brannet forårsaket.

Et rekkehus på Hellerud ble natt til torsdag totalskadd i en kraftig brann. Rask og bred respons fra nødetatene hindret heldigvis at brannen spredde seg til nabohusene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.11.2016 kl 15:17

Nødetatene mottok melding rundt klokken 21.40 om at et rekkehus hadde tatt fyr i Rundtjernveien på Hellerud, og brannvesenet sendte hele ni biler for å få kontroll over flammene. Siden eneboligen hang sammen med en annen, fryktet man at begge ville ta fyr. Det ble tidlig klart at det ville være vanskelig å redde det første huset, så arbeidet ble konsentrert om å hindre spredning til naboen.

Hell i uhell

Rekkehuset i Rundtjernveien sto aldri til å redde, og det er naturligvis en tragedie for de som er berørt. Men heldigvis var det ingen hjemme da brannen startet, og nødetatene melder ikke om en eneste personskade.

I tillegg klarte røykdykkerne fra brannvesenet å redde nabohuset. De delte rett og slett rekkehuset i to, og hindret med det flammene å spre seg. Pressevakten ved brann- og redningsetaten kan fortelle at brannmannskapene som undersøkte nabobygget heller ikke kunne se et eneste tegn til brannskader. Når det gjelder selve brannårsaken, er dette foreløpig ukjent, og vil forhåpentligvis komme frem gjennom politiets undersøkelser.

Les hele saken, med naboenes øyenvitneskildringer, i fredagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE