ANNONSE

Hva mener DU at tunnelen skal hete?

Hva mener DU at tunnelen skal hete?

 

BU-lederne Karl P. Olsen (Ap) og Knut Røli (Ap) ønsker at du skal hjelpe til med å finne navn til den nye gangtunnelen på Haugenstua.

Tekst:

Publisert:

I slutten av August åpnet byutviklingsbyråd Merete Agerbak-Jensen (H) og statssekretær Heidi Sørensen (SV) den nye gangtunnelen ved Haugenstua stasjon. Gangtunnelen knytter sammen turveiene på begge sider av jernbanelinja, men den gjør det også lettere for gående og syklende å komme seg fram og tilbake mellom bydelene Alna og Stovner.

Gangtunnelen har fremdeles ikke noe navn og nå ønsker BU-lederne Olsen og Røli hjelp fra Akers Avis Groruddalens lesere til å finne et navn til gangtunellen.

- Navneforslaget som blir trukket ut vil bli premiert, sier Olsen.

I juryen sitter de to BU-lederne samt Akers Avis Groruddalens redaktør, Hjalmar Kielland.

- Vi håper det kommer mange kreative forslag, sier Olsen.

Ønsker du å være med på navnekonkurransen, så sender du ditt forslag til heidi@groruddalen.no innen to uker.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE