Hva vil du ha rundt Jesperudsletta?

Hva vil du ha rundt Jesperudsletta?

 

Området rundt kunstgressbanen på Jesperud skal rustes opp. I den forbindelse bes beboere om å komme med ideer.

Gjennom områdeløftet «Stovner senter», som er en del av Groruddals-satsingen i Bydel Stovner, arbeider bydelen nå med å undersøke muligheten for å utvikle området rundt kunstgressbanen på Jesperudjordet.

- Vi ønsker et aktivitetsareal hvor vi med enkle tiltak kan tilrettelegge grøntområdene, og skape et aktivt og attraktivt område for små og store, står det på bydelens nettsider.

Bydelen ønsker derfor å høre fra den enkelte beboer i lokalmiljøet på Jesperud, for å få ulike innspill til hva som kan skje på Jesperud.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.