ANNONSE

Hva vil du ha rundt Jesperudsletta?

Hva vil du ha rundt Jesperudsletta?

 

Området rundt kunstgressbanen på Jesperud skal rustes opp. I den forbindelse bes beboere om å komme med ideer.

Gjennom områdeløftet «Stovner senter», som er en del av Groruddals-satsingen i Bydel Stovner, arbeider bydelen nå med å undersøke muligheten for å utvikle området rundt kunstgressbanen på Jesperudjordet.

- Vi ønsker et aktivitetsareal hvor vi med enkle tiltak kan tilrettelegge grøntområdene, og skape et aktivt og attraktivt område for små og store, står det på bydelens nettsider.

Bydelen ønsker derfor å høre fra den enkelte beboer i lokalmiljøet på Jesperud, for å få ulike innspill til hva som kan skje på Jesperud.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE