Hvem er den skyldige?

Hvem er den skyldige?

 

Rusken-maskoten er kidnappet! Bli med Rusken-general Jan Hauger på jakt gjennom Groruddalen for å finne den skyldige. Kanskje du også løser mysteriet? Se hele påskekrimmen her.

Tekst:

Publisert:

I påskekrimmen møter du ruskengeneral Jan Hauger som leter etter Rusken-maskoten sin. Han er nemlig blitt bortført.

Klarer du å knekke påskenøtten, kan du sende inn løsningen. Da vil du være med i trekningen av en sykkel til en verdi av 5000 kroner.

Du kan sende inn svaret på SMS:

KONK DITT SVAR til 2007

 

Eller du kan sende svaret i posten til:

Akers Avis Groruddalen, postboks 100 Grorud, 0905 Oslo - merkes «Påskekrim 2012».

 

Se hele påskekrimmen i bildeserien under!

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.