ANNONSE

Hvem er den skyldige?

Hvem er den skyldige?

 

Rusken-maskoten er kidnappet! Bli med Rusken-general Jan Hauger på jakt gjennom Groruddalen for å finne den skyldige. Kanskje du også løser mysteriet? Se hele påskekrimmen her.

Tekst:

Publisert:

I påskekrimmen møter du ruskengeneral Jan Hauger som leter etter Rusken-maskoten sin. Han er nemlig blitt bortført.

Klarer du å knekke påskenøtten, kan du sende inn løsningen. Da vil du være med i trekningen av en sykkel til en verdi av 5000 kroner.

Du kan sende inn svaret på SMS:

KONK DITT SVAR til 2007

 

Eller du kan sende svaret i posten til:

Akers Avis Groruddalen, postboks 100 Grorud, 0905 Oslo - merkes «Påskekrim 2012».

 

Se hele påskekrimmen i bildeserien under!

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE