Hvem er fisketyven?

Hvem er fisketyven?

 

Akers Avis Groruddalen presenterer årets påskekrim.

 

Fiskene på Linderud senter er stjålet! Bli med senterleder Irene Karstad på jakt etter fisketyven. Klarer du også å løse mysteriet?

Du kan sende inn svaret på SMS: ?KONK DITT SVAR til 2007

 

Eller du kan sende svaret i posten til: ?Akers Avis Groruddalen, postboks 100 Grorud, 0905 Oslo - merkes «Påskekrim 2013»

Les hele påskekrimmen i dagens utgave av Akers Avis Groruddalen og se hele påskekrimmen i bildeserien under:

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.