ANNONSE

Hvem er fisketyven?

Hvem er fisketyven?

 

Akers Avis Groruddalen presenterer årets påskekrim.

 

Fiskene på Linderud senter er stjålet! Bli med senterleder Irene Karstad på jakt etter fisketyven. Klarer du også å løse mysteriet?

Du kan sende inn svaret på SMS: ?KONK DITT SVAR til 2007

 

Eller du kan sende svaret i posten til: ?Akers Avis Groruddalen, postboks 100 Grorud, 0905 Oslo - merkes «Påskekrim 2013»

Les hele påskekrimmen i dagens utgave av Akers Avis Groruddalen og se hele påskekrimmen i bildeserien under:

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE