ANNONSE

Hvem får prisen i år?

Hvem får prisen i år?

 

Til helgen offentliggjøres Bydel Groruds kulturprisvinner. Møt opp i Grorud Samfunnshus og se hvem som stikker av med Steinhoggeren.

Tekst:

Publisert:

Førstkommende søndag inviteres alle Bydel Grorud-beboere til et forrykende show i Grorud samfunnshus. Da skal vinneren av kulturprisen hedres og bydelens beboere showe.

- Årets kulturprogram representerer hele bydelen. Vi har med forskjellige kulturformer, og både yngre og eldre artister, sier kulturleder på Ammerudhjemmet, Rolf Nicolaisen.

På søndag kan du blant annet få med deg korsang, band fra Fyrhuset, sprekt danseshow fra Grorud skole, forestilling fra Norsk Hindu kultursenter, seniordans, og diktopplesning. Fikk du ikke med deg vinnernummeret i årets seniorsjanse, får du igjen sjansen til å oppleve Rolf Nilsen.

Årets nominerte

Den gjeve prisen, Steinhoggeren, deles i år ut av leder for kulturkomiteen Thusyanty Ganechandra.

De nominerte til Bydel Groruds kulturpris er Kari Bjørklund, Randi Berget, Athar Ali,

et ungt par som har kjøpt og modernisert Pastor Blaauws vei 6, Anne Sønstevold og

Bodil Nordvik.

Møt opp, få med deg det spenstige kulturshowet, og støtt din favoritt-nominerte.

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE