Hvem får prisen i år?

Hvem får prisen i år?

 

Til helgen offentliggjøres Bydel Groruds kulturprisvinner. Møt opp i Grorud Samfunnshus og se hvem som stikker av med Steinhoggeren.

Tekst:

Publisert:

Førstkommende søndag inviteres alle Bydel Grorud-beboere til et forrykende show i Grorud samfunnshus. Da skal vinneren av kulturprisen hedres og bydelens beboere showe.

- Årets kulturprogram representerer hele bydelen. Vi har med forskjellige kulturformer, og både yngre og eldre artister, sier kulturleder på Ammerudhjemmet, Rolf Nicolaisen.

På søndag kan du blant annet få med deg korsang, band fra Fyrhuset, sprekt danseshow fra Grorud skole, forestilling fra Norsk Hindu kultursenter, seniordans, og diktopplesning. Fikk du ikke med deg vinnernummeret i årets seniorsjanse, får du igjen sjansen til å oppleve Rolf Nilsen.

Årets nominerte

Den gjeve prisen, Steinhoggeren, deles i år ut av leder for kulturkomiteen Thusyanty Ganechandra.

De nominerte til Bydel Groruds kulturpris er Kari Bjørklund, Randi Berget, Athar Ali,

et ungt par som har kjøpt og modernisert Pastor Blaauws vei 6, Anne Sønstevold og

Bodil Nordvik.

Møt opp, få med deg det spenstige kulturshowet, og støtt din favoritt-nominerte.

 

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.