ANNONSE

Hvem kidnappet Rusken-maskoten?

Hvem kidnappet Rusken-maskoten?

 

I dagens utgave av Akers Avis Groruddalen presenteres årets påskekrim. Klarer du å knekke nøtta?

I påskekrimmen møter du ruskengeneral Jan Hauger som leter etter Rusken-maskoten sin. Han er nemlig blitt bortført. Kjøp dagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen, og bli med Jan Hauger på jakt gjennom Groruddalen for å finne den skyldige. Kanskje du også løser mysteriet?

Klarer du å knekke påskenøtten, kan du sende inn løsningen. Da vil du være med i trekningen av en sykkel til en verdi av 5000 kroner.

Her kan du kjøpe Akers Avis Groruddalen i løssalg.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE