Hvem ødela Cecilies bil?

Hvem ødela Cecilies bil?

 

Familien Billington på Ammerud har vært detektiver i litt over en uke. Tirsdag 20. januar ble hele fronten på Cecilies røde Renault ødelagt. Bilen sto helt stille utenfor husets garasje i Tjernveien 8.

Tekst:

Publisert:

- En av naboene ringte på døra vår litt før klokka åtte om morgenen og spurte om jeg hadde sett hva som hadde skjedd med bilen? Nei, sa jeg. Det viste seg at hele fronten var skrellet av, forteller Cecilie Billington.

Det vises tydelige traktorspor ved bilen.

- Naboer sier de hørte måkebilen tidlig på morgenen, nevner Cecilie.

Hun synes det virker utenkelig at hele fronten på bilen ble ødelagt av snøras.

Nå anmelder bileieren hendelsen «med ukjent gjerningsmann».

Utenkelig

Mesta entreprenør har ansvaret for måking på denne veien i Groruddalen. Ifølge Tove-Lisbeth Bjørk, kontaktleder i område nord, er det rart om han som måkte ikke ville vedkjenne seg det.

- Det koster ingenting for kjøreren å melde fra om skadene. Det dekker forsikring. Derfor det utenkelig at det er måkebilen, forteller Bjørk.

Hun har snakket med han som kjørte i området, og han nekter for å ha ødelagt bilen. - Ut i fra bildene jeg har sett må det være snøen som har tatt fronten, mener Bjørk.

I ettertid går det også rykter om en stjålet traktor i området, men politiet har ikke fått inn noen opplysninger ennå. Hvis noen har sett noe mistenkelig bes det om å ta kontakt med Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.