- Hvem ødela lavvoen vår?

- Hvem ødela lavvoen vår?

 

Friluftsgruppa i Furustien barnehage fikk seg en nedtur da de dro på skogstur til lavvoen sin på mandag. I løpet av helga hadde lavvoen brent ned.

Tekst:

Publisert:

- Det var et trist syn som møtte friluftsgruppa. Lavvoen vår er totalt nedbrent, forteller Tina Jeanette Brodersen.

Barnehagens lavvo ligger i Østmarka. De ansatte i barnehagen forteller at plassen bærer preg av at det har vært fest der.

- Tomme ølbokser lå strødd i den nedbrente lavvoen og i området rundt.

Barna i barnehagen reagerer også på hærverket.

- De lurer på hvem som kan gjøre noe slikt.

De ansatte i barnehagen har ikke noen gode svar å gi dem, men synes det er synd noen ødelegger barnas område.

- Folk burde hatt bedre vett, sier de.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.