ANNONSE

- Hvem skal brøyte her?

- Hvem skal brøyte her?

 

Bjørn Ødegård er nysgjerrig på hvem som skal brøyte siste delen av fortauet ved krysset Trondheimsveien/Fossumveien.

Tekst:

Publisert:

- De stopper å brøyte fortauet i svingen, forklarer Bjørn Ødegård mens han peker bortover mot fortauet.

Han bor selv i Rommen sameie og er flittig bruker av fortauet. Hittil i vinter har det ikke de siste meterne blitt brøytet.

- Det er umulig å gå her med barnevogn og heller ikke lett om du er dårlig til beins, sier han.

- Vi forutsetter jo at de skal måke hele fortauet.

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE