ANNONSE

- Hvilket navn skal stå her?

- Hvilket navn skal stå her?

 

1. november deles nok en gang Groruds kulturpris ut. Nå ønsker bydelen tips fra deg om hvem du synes fortjener Steinhogger'n.

Tekst:

Publisert:

- Alle som bor i bydelen oppfordres til å sende inn forslag, sier Jørn Linnerud, som er nærmiljøkonsulent i bydelen.

 

Bydel Groruds kulturpris deles ut hvert år til en forening eller organisasjon som er hjemmehørende i bydelen.

 

- Personen eller organisasjonen som kulturprisen må ha arbeidet for kulturlivet i bydelen eller ha gjort bydelen kjent, sier Linnerud.

 

Kulturprisvinneren får et bronserelieff av steinhoggeren. Både Linnerud og Thomas Møller, som er kulturleder på Ammerudhjemmet, håper bydelens beboere sender inn mange forslag.

 

- Det er mange i bydelen som fortjener denne, sier Linnerud.

 

Selv om Linnerud mottar tipsene fra beboerne, er det bydelspolitikerne i kulturkomitéen, som avgjør hvem som får den.

 

Selve kulturprisutdelingen finner sted i Grorud samfunnshus søndag 1. november. Linnerud og Møller er fremdeles hemmelighetsfulle om hva bydelens beboere kan forvente på prisutdelingen i år.

 

- Showet vil få en litt annen vinkling i år. Det vil fremdeles bestå av lokale kulturinnslag fra bydelen, men vi prøver å bygge det opp på en mer spenstig måte, sier Møller.

 

- Det kommer helt klart til å bli noe folk ikke bør gå glipp av.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE