ANNONSE

I dag åpner Liabakken

I dag åpner Liabakken

 

I dag åpner endelig Liabakken på Vestli.

Tekst:

Publisert:

-  Vi jobber på spreng for å komme i orden, melder driftsansvarlig, Teodor Antonsen tirsdag formiddag.

Snøfallet i helgen, kuldegrader og et par runder med snøkanonene har gjort sitt til at den lokale bakken omsider kan åpnes for publikum. I fjor åpnet bakken i midten av desember, men grunnet en usedvanlig varm vinter har det lokale skifolket blitt nødt til å oppsøke andre nedfarter så langt.

- Forhåpentligvis er doen klar når vi åpnet, i tillegg er bakken så og si ferdig preparert og da er vi mer eller mindre klare, forteller Antonsen, som jobber døgnet rundt.

Han er glad for å endelig kunne kjøre i gang skiheisen.

-  Det er en lettelse, smiler Antonsen.

Nytt av året er at de har gått til anskaffelse av ny tråkkemaskin, de har fått toaletter og i tillegg er varmestua pusset opp. I ukedager åpner bakken klokken 17.00, mens den i helgene åpner 11.00 og stenger 17.00.

 

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 

Mathias Meyer fikk prisen for Årets brobygger og Karen Bruun Rønholdt fikk prisen for Årets rakett av Kuben yrkesarena og videregående skole. Dette har de jobbet hardt for.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

 
ANNONSE