I dag brant det igjen

I dag brant det igjen

 

I begynnelsen av februar ble en enebolig i Hasleveien totalskadet av en brann. I dag skjedde det igjen.

Tekst:

Publisert:

Natt til 10. februar i år ble en hel familie evakuert etter en brann i eneboligen i Hasleveien 30.

10.30 i dag fikk politiet melding om at samme huset sto i full fyr.

- Bygningen har fått store materielle skader, men det er ikke meldt om personskader, sier Terje Dahl ved branngruppa i Oslo politidistrikt.

Samme mann etterforsket brannen i februar. Han ønsker ikke å si noe om den var påtent eller ikke.

Boligen skal ha vært ubebodd da dagens brann brøt ut. Det skal ikke være fare spredning, melder brannvesenet, som har bestemt seg for å la eneboligen kontrollert brenne ned til grunn.  

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.