I full fyr på Ring 3

I full fyr på Ring 3

 

Lørdag kveld rykket store redningsmannskaper ut da et vogntog plutselig sto i full fyr på Ring 3 østgående like ved avkjøringa til Refstad.

Tekst:

Publisert:

Like før halv åtte mandag kveld fikk politiet melding om at et vogntog sto i full fyr.

 

- Jeg kom gående ved brua og så at det brant i førerhuset. Likevel greide føreren å styre av veien for egen maskin før han selv hoppet ut og reddet seg selv. Heldigvis kom en tilfeldig forbikjørende ambulanse like bak som fikk stengt av veien, forteller et øyenvitne på stedet.

 

Ulykkesstedet ble fort avsperret og biler ble derfor nødt til å velge omkjøringer. Det tok ikke lang tid før hele førerhuset var fullstendig overtent. Et titalls øyevitner kom til ulykkesstedet og som la hele ringveien i røyk. 

 

Brannvesenet brukte under en time på slukke brannen før vogntoget ble berget bort.

 

Sjåføren selv virket ikke veldig preget da han sto noen hundre meter fra brannen og snakket med ambulansepersonell. Ingen andre biler var innvolvert.

 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.