Ikke et gjengoppgjør

Ikke et gjengoppgjør

 

Politiet avkrefter at Ellingsrud-skytingen var et gjengoppgjør. Fremdeles er gjerningsmannen på frifot.

Tekst:

Publisert:

- Status nå er at vi er veldig tidlig i saken og vi kan ikke gå ut med så mye informasjon, sier jourhavende førstebetjent på Stovner politistasjon, som ikke ønsker navnet sitt på trykk.  

Foreløpig er ingen pågrepet etter skytingen. Offeret ble i går lagt inn på Ullevål sykehus, men han er ikke livstruende skadet. Han ble skutt flere ganger i begge beina.  

Politiet har foreløpig ikke hatt anledning til å snakke med offeret, men håper å få gjort det i løpet av kort tid.  

Ugjerningen fant sted utenfor Ellingsrud senter ved 21.30-tiden mandag kveld. Kort tid etterpå ble en mann observert løpende til Nor Cargo-terminalen på andre siden av Karihaugveien.  

Politiet fikk tips om dette og satt inn store styrker til å lete etter gjerningspersonen, men han er foreløpig ikke pågrepet.  

-  Vi har ennå ikke et motiv å jobbe etter, men vi vet at det ble brukt et håndvåpen - trolig en pistol.  

-  Er det snakk om et gjengoppgjør? 

-  Nei. Slik vi ser det, er dette en krangel mellom to personer som resulterte i skytingen.  

Politiet har gode indikasjoner på hvem gjerningsmannen er - det var i tillegg mange vitner til episoden.

 

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.