- Ikke noe kriminelt bak dødsfallet

- Ikke noe kriminelt bak dødsfallet

 

Politiet har ikke noen mistanke om at det har skjedd noe kriminelt med kvinnen som ble funnet død i badedammen på Grorud tirsdag ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Kvinnen er identifisert og er rutinemessig sendt til rettsmedisinsk institutt for obduksjon.Politiet vet foreløpig ikke hvorfor kvinnen døde, men opplyser at hun var fullt påkledd da hun ble funnet.

Kvinnen, som var i 60-årene, kan ha ligget en stundt i vannet da hun ble funnet av en forbipasserende tirsdag ettermiddag.

Siste nytt i Nyheter

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

 
Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.

Syv nye skoler får gratis kjernetid

Flere elever på 1. trinn i Bjerke bydel får nå tilbud om gratis kjernetid i aktivitetsskolen (AKS). Byrådet forlenger nå tilbudet til å gjelde syv nye skoler i Groruddalen, som gjør at alle bydelene har fått tilbudet.