ANNONSE

- Ikke noe kriminelt bak dødsfallet

- Ikke noe kriminelt bak dødsfallet

 

Politiet har ikke noen mistanke om at det har skjedd noe kriminelt med kvinnen som ble funnet død i badedammen på Grorud tirsdag ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Kvinnen er identifisert og er rutinemessig sendt til rettsmedisinsk institutt for obduksjon.Politiet vet foreløpig ikke hvorfor kvinnen døde, men opplyser at hun var fullt påkledd da hun ble funnet.

Kvinnen, som var i 60-årene, kan ha ligget en stundt i vannet da hun ble funnet av en forbipasserende tirsdag ettermiddag.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE