- Ingen grunn til å slappe av

- Ingen grunn til å  slappe av

 

Grorud SV mener at det ikke er noen grunn til å puste ut selv om Oslo Ap nå har sagt nei til Huken - og de mener alvor med å lenke seg fast utenfor Huken.

Tekst:

Publisert:

- Det er ingen grunn til å lene seg tilbake og tro at dette er i boks, sier Judith Kvernes (SV) i Grorud bydelsutvalg.

Som Akers Avis Groruddalen har omtalt bestemte flertallet i Oslo Ap seg for å si nei til Huken-utvidelse på årsmøtet sitt for halvannen uke siden. Dermed er det flertall mot utbygging av Huken.

Sammen med partikollega Ingrid Rødnes, vil Kvernes nå vise at man mener alvor med truslene om å bruke sivil ulydighet mot pukkverket.

- Vi ønsker å lenke oss foran Huken. Det er klinkende klart at vi ikke skal lene oss tilbake nå. Vi må få stoppet pukkverket, sier Kvernes.

De trekker fram flere grunner til hvorfor de mener Oslo Vei AS må skrinlegge planene om utvidelse.

- For det første ligger hele pukkverket innenfor markagrensa. En utvidelse vil rasere marka, sier hun.

Dessuten trekker hun fram at kommunen hittil ikke har villet gripe inn i Oslo Vei AS' arbeid med utvidelsen.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.