Ingen pågrepet for skytingen

Ingen pågrepet for skytingen

 

Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen for skytingen inne i en boligblokk på Furuset i går.

Tekst:

Publisert:

De har sikret spor i oppgangen der skuddene ble avfyrt.

Politiet har beslaglagt to tomhylser, og det er to kulehull i gulvet, men foreløpig er ingen pågrepet for skytingen.

- Vi har ingen konkrete motiver, og derfor ønsker vi å gå bredt ut, sier jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon, Jon Anders Fønhus.

Politiet tror det dreier seg om to gjerningsmenn, og i går kveld ble det spekulert i om skyteepisoden kan ha dreid seg om et hjemmeran.

- Gjerningsmennene stakk fra stedet kort tid etter skytingen og derfor ønsker vi publikums hjelp, sier han.

Om du har tips, må du kontakte politiet på 02800.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.