Ingen skadet i blokk-brann

Ingen skadet i blokk-brann

 

Ingen ble skadet eller evakuert da det begynte å brenne i en leilighet i Slåttevangen borettslag onsdag formiddag.

Tekst:

Publisert:

- Det har brent i en leilighet i andre etasje, sier innsatsleder Kristoffer Bang til Akers Avis Groruddalen.

Brannvesen, politi og ambulanse rykket ut til Slåttevangen borettslag, som ligger mellom Høybråten og Furuset, etter melding om en brann onsdag formiddag.

- Det var ikke nødvendig å evakuere noen under brannen og det var heller ingen som ble skadet, sier Bang.

Etter det Akers Avis Groruddalen erfarer er det Ungbo som disponerer leiligheten det brant i. Denne skal være delt opp i fire hybler. Brannen startet i en av hyblene og spredde seg aldri videre.

- Brannvesenet brukte litt tid på å lokalisere brannen. Da den var lokalisert ble den raskt slukket, forteller Bang.

I følge innsatslederen skal hybelen som «godt utbrent» etter brannen.

 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.