Innbrudd i 16 boder

Innbrudd i 16 boder

 

Natt til mandag sist uke ble det begått innbrudd i 16 boder i kjelleren under de gamle trygdeboligene i Stovner senter 16.

Tekst:

Publisert:

Innbruddene berører også beboere i nummer 14, som lenge har slitt med tyveri i oppgangen.

 

Tidligere formann i styret gjennom mange år, Johnny Lisøde-gaard forteller at de har vært i kontakt med politiet.

- Vi har fått beskjed om å bekrefte at alle som har hatt innbrudd i sin bod vil anmelde forholdet, for så å gjøre en felles anmeldelse.

- Og alle vil?

- Det er det nok ingen tvil om.

 

- Tror du det er en sammenheng mellom disse innbruddene og tyveriet i nummer 14?

- Det kan kanskje være en sammenheng. Vi har noen vi mistenker, men kan ikke være hundre prosent sikre, forteller han.

Det er foreløpig ikke registrert noe tegn til at noen har brutt seg inn gjennom ytterdørene, men Lisødegaard forteller at de ofte står ulåst på grunn av at folk glemmer å låse etter seg.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.