ANNONSE

Innbrudd i Furuset kirke

Innbrudd i Furuset kirke

 

Natt til tirsdag tok tyver seg inn i Furuset kirke og stjal telefoner og PCer. Sokneprest Svein Lillejord kaller innbruddet respektløst.

Tekst:

Publisert:

Ved 03-tiden natt til tirsdag gikk innbruddsalarmen i kirka på Furuset. Tyver brukte brekkjern og vippet ut et vindu, før de tok seg inn i kontorfløyen.

-  Jeg forstår ikke hva de var på jakt etter. Her er det verken penger eller gjenstander av særlig verdi, sier sokneprest Svein Lillejord.

Et av kontorene så veldig herjet ut og tyvene fikk med seg mobiltelefoner og noen PCer.

-  Det er guffent å oppleve noe slikt på nært hold, og jeg synes dett er veldig respektløst, sier han.

-  Dessuten er dette et Gudshus som bør få stå i fred. Hærverk og innbrudd hører ingen sted hjemme.

Politiet har vært i kirken og gjort åstedsundersøkelser, men foreløpig er ingen pågrepet i saken, opplyser førstebetjent Line Henriksen.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE