ANNONSE

Innføringskurs i kamerateknikk

Innføringskurs i kamerateknikk

 

På kurset Picture it får man en enkel innføring i det å ta artistfoto.

 

Denne våren arrangerer Stovner Rockefabrikk en rekke workshops kalt Stovner Sessions for alle med interesse for musikk og kultur. Picture it er det fjerde kurset i serien, og det arrangeres på Rommen scene.

- Det blir en tre timers affære der vi snakker om det å ta bilder av artister på scenen, samt pressebilder. Det blir en innføring av bruken foran og bak kameraet, forteller styrer av Stovner Rockefabrikk, Atle Borgeteien.

Formidling

Borgeteien mener et artistfoto bør få fram det man ønsker å formidle med bandet eller konserten.

- Man bør være kreative. Alle har sett et vanlig bandbilde før, det handler om å finne det som gjør akkurat dette bandet annerledes enn de andre. Man må også tenke på ting som komposisjon og utsnitt, forteller han.

Kurset er for alle som har lyst til å lære å ta bilder.

- Det blir jo innføring i kamerateknikk også, samt at man kan relatere det til musikk- og bandvirksomhet. Generelt blir det fokus på komposisjon og vanlig teknikk, sier Borgeteien.

Kurset arrangeres lørdag 3. mars klokka 12.00-15.00 på Rommen scene.

 

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE