Innføringskurs i kamerateknikk

Innføringskurs i kamerateknikk

 

På kurset Picture it får man en enkel innføring i det å ta artistfoto.

 

Denne våren arrangerer Stovner Rockefabrikk en rekke workshops kalt Stovner Sessions for alle med interesse for musikk og kultur. Picture it er det fjerde kurset i serien, og det arrangeres på Rommen scene.

- Det blir en tre timers affære der vi snakker om det å ta bilder av artister på scenen, samt pressebilder. Det blir en innføring av bruken foran og bak kameraet, forteller styrer av Stovner Rockefabrikk, Atle Borgeteien.

Formidling

Borgeteien mener et artistfoto bør få fram det man ønsker å formidle med bandet eller konserten.

- Man bør være kreative. Alle har sett et vanlig bandbilde før, det handler om å finne det som gjør akkurat dette bandet annerledes enn de andre. Man må også tenke på ting som komposisjon og utsnitt, forteller han.

Kurset er for alle som har lyst til å lære å ta bilder.

- Det blir jo innføring i kamerateknikk også, samt at man kan relatere det til musikk- og bandvirksomhet. Generelt blir det fokus på komposisjon og vanlig teknikk, sier Borgeteien.

Kurset arrangeres lørdag 3. mars klokka 12.00-15.00 på Rommen scene.

 

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.