ANNONSE

Innvier ny scene

Innvier ny scene

 

På lørdag hopper årets Veitvet-piker og -gutter opp på en splitter ny scene på Veitvet senter.

Tradisjonen tro skal årets Veitvet-pike og -gutt kåres under Veitvet og Sletteløkka-uka. Dette skjer på den store Veitvet-dagen på lørdag. Men denne gangen får de unge kandidatene vise fram sitt show på en splitter ny scene på torgplan.

Den nye scenen er finansiert som et spleiselag mellom Bydel Bjerke og Veitvet Senter DA, og er kommet på plass etter at det myldrende kulturmiljøet i området har etterspurt en felles scene å kunne opptre på. Det blir også finale i Groruddals-mesterskapet i dart, og Taro & Beatur fortsetter showet på scenen.

Åpning

Den offisielle åpeningen av scenen foregår på Veitvet senter førstkommende lørdag klokka 13.30. Akers Avis Groruddalen innleder moroa før Veitvet-kandidatene framfører sitt sceneshow, og kåringen starter.

- Motevisningen kommer til å bli veldig spennende. Den er både miljøbevisst og veldig i tiden, mener Trude Mette Johansen fra «Stikk Innom»-kontoret på Veitvet.

- Ny Sjanse syr sceneteppe i forbindelse med åpningen av den nye scenen, opplyser Johansen.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 

Mathias Meyer fikk prisen for Årets brobygger og Karen Bruun Rønholdt fikk prisen for Årets rakett av Kuben yrkesarena og videregående skole. Dette har de jobbet hardt for.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

 
ANNONSE