Inviterer til konsertverksted i Fossum kirke

Inviterer til konsertverksted i Fossum kirke

 

Menighetene i Stovner bydel inviterer til kor- og bandverksted for ungdom med koret Oslo Soul Children.

 

- Dette blir en hel dag med aktiviteter i kirka med fokus på musikk og sang, forteller Silke Pahlke som er prosjektleder for begivenheten.

Oslo Soul Children er et av landets beste barnekor, men selv om de er barn skal de ifølge Vårt Land synge som «fullvoksne køl­svarte gospelsangere».

Koret kom nylig hjem fra USA-turné og besøker Fossum kirke for å gi barn og ungdom mellom 10 og 16 år muligheten til å bli med å lage en kjempekonsert.

 

Verksted og konsert

Det er Stovner, Høybråten og Fossum menigheter som står bak verkstedet med Soul Children.

Verkstedet er en del av trosopplæringen i bydelen, men fokuset er på sang og musikk, og det begynner med band- og korverksted klokka 13.00.

- Alle som er glade i å synge eller spiller instrument kan være med på verksted, forteller Pahlke.

Det blir et eget verksted for koristene og et for bandet, og helt til slutt klokka 17.00 samles alle til en kjempekonsert med alle som har vært med.

- Alt er gratis og alle er velkommen, sier Pahlke.

For å melde deg på eller om du har andre spørsmål kan du ta kontakt med ditt lokale menighetskontor, eller sende e-post til silke.pahlke@oslo.kirken.no Påmeldingsfristen er tirsdag 19. oktober.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.