ANNONSE

Jakter Grorud-ranerne - har slått til i hele byen

Jakter Grorud-ranerne - har slått til i hele byen

 

Politiet jakter på seks til åtte personer etter ranet mot ungdommer på Ammerud og Grorud på mandag. De har ranet ungdom over hele byen.

Tekst:

Publisert:

Mandag tikket meldingen inn om at en ung gutt hadde blitt ranet av ungdommer på Ammerud. Like etter skjedde det igjen, denne gangen på Grorud senter. Like etter brøt det ut slåsskamp mellom ranerne og kamerater av de som ble ranet - også dette på Grorud senter.

Gjerningsmennene er de samme i alle tre sakene.

-  Vi driver etterforskning mot flere av ungdommene, og det viser seg at de har stått bak flere ran og skoletyverier over hele byen, forteller jourhavende førstebetjent Line Henriksen til Akers Avis Groruddalen.

Det skal dreie seg om en guttegjeng på seks til åtte personer som har begått personranene. Flere har vært inne til avhør, men i følge Henriksen er de lite villig til å snakke. Ungdommene er i alderen 14 til 17 år og de fleste av dem bor i Groruddalen.

Politiet har funnet noe av tyvgodset etter ranene på Grorud og Ammerud. Det skal blant annet dreie seg om mobiltelefoner og ipoder. Guttene er norske med somalisk bakgrunn.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

ANNONSE
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
ANNONSE