Jakter Grorud-ranerne - har slått til i hele byen

Jakter Grorud-ranerne - har slått til i hele byen

 

Politiet jakter på seks til åtte personer etter ranet mot ungdommer på Ammerud og Grorud på mandag. De har ranet ungdom over hele byen.

Tekst:

Publisert:

Mandag tikket meldingen inn om at en ung gutt hadde blitt ranet av ungdommer på Ammerud. Like etter skjedde det igjen, denne gangen på Grorud senter. Like etter brøt det ut slåsskamp mellom ranerne og kamerater av de som ble ranet - også dette på Grorud senter.

Gjerningsmennene er de samme i alle tre sakene.

-  Vi driver etterforskning mot flere av ungdommene, og det viser seg at de har stått bak flere ran og skoletyverier over hele byen, forteller jourhavende førstebetjent Line Henriksen til Akers Avis Groruddalen.

Det skal dreie seg om en guttegjeng på seks til åtte personer som har begått personranene. Flere har vært inne til avhør, men i følge Henriksen er de lite villig til å snakke. Ungdommene er i alderen 14 til 17 år og de fleste av dem bor i Groruddalen.

Politiet har funnet noe av tyvgodset etter ranene på Grorud og Ammerud. Det skal blant annet dreie seg om mobiltelefoner og ipoder. Guttene er norske med somalisk bakgrunn.

 

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.