Jakter på blotter

Stovner-politiet jakter på en mann i 40-50-årene som blottet seg for barn ved Stig skole på Haugenstua søndag ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

- Vi har ikke funnet blotteren. Han er fremdeles ukjent for oss, sier politiførstebetjent Ingrid Christensen ved Stovner politistasjon.

Hun forteller at den middelaldrende mannen har lyst eller grått hår og litt mage. Han blottet seg for både gutter og jenter i alderen 8 til 12 år.

-  Barna har fortalt oss at mannen skiftet jakke tre ganger mens han gikk rundt i området og viste dingsen sin, opplyser Christensen til Akers Avis Groruddalen.

Kjente igjen mannen

Politiet prøver nå å få tak i flere opplysninger i saken.

- Alle barna visste hvem dette var av utseende, og det virker som han er kjent i området. Likevel er det ingen som vet hva han heter eller hvor han bor, sier Christensen og legger til:

- Hvis noen vet hvem dette er så må de ta kontakt med politiet på Stovner.

- Har det vært mye blotting hittil i år?

- Nei, vi har ikke hatt så mye av det, men det kommer kanskje, svarer hun.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

 
Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.