Jakter på blotter

Stovner-politiet jakter på en mann i 40-50-årene som blottet seg for barn ved Stig skole på Haugenstua søndag ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

- Vi har ikke funnet blotteren. Han er fremdeles ukjent for oss, sier politiførstebetjent Ingrid Christensen ved Stovner politistasjon.

Hun forteller at den middelaldrende mannen har lyst eller grått hår og litt mage. Han blottet seg for både gutter og jenter i alderen 8 til 12 år.

-  Barna har fortalt oss at mannen skiftet jakke tre ganger mens han gikk rundt i området og viste dingsen sin, opplyser Christensen til Akers Avis Groruddalen.

Kjente igjen mannen

Politiet prøver nå å få tak i flere opplysninger i saken.

- Alle barna visste hvem dette var av utseende, og det virker som han er kjent i området. Likevel er det ingen som vet hva han heter eller hvor han bor, sier Christensen og legger til:

- Hvis noen vet hvem dette er så må de ta kontakt med politiet på Stovner.

- Har det vært mye blotting hittil i år?

- Nei, vi har ikke hatt så mye av det, men det kommer kanskje, svarer hun.

 

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.