ANNONSE

Jakter raner

Jakter raner

 

Shell på Karihaugen ble ranet i dag morges. Foreløpig er ikke gjerningsmannen pågrepet.  

Tekst:

Publisert:

Like før klokken 07.00 fredag morgen fikk politiet melding om ranet.

«Karihaugen, Shell-stasjon, ranet med kniv, bevæpnet politi i området, en mann løpt fra stedet», melder operasjonssentralen på Twitter.

Mannen de jakter på skal være 175 centimeter høy og ha nordisk utseende. Han skal ha hatt på seg sorte bukser, sort jakke og en sekk under ranet.

Politijakten førte ikke til pågripelse. Stovner politistasjon tar over saken.

To ansatte var på jobb da ranet skjedde. De blir ivaretatt av helsepersonell.

Det er ikke kjent hva raneren fikk med seg.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE