Jakter raner

Jakter raner

 

Shell på Karihaugen ble ranet i dag morges. Foreløpig er ikke gjerningsmannen pågrepet.  

Tekst:

Publisert:

Like før klokken 07.00 fredag morgen fikk politiet melding om ranet.

«Karihaugen, Shell-stasjon, ranet med kniv, bevæpnet politi i området, en mann løpt fra stedet», melder operasjonssentralen på Twitter.

Mannen de jakter på skal være 175 centimeter høy og ha nordisk utseende. Han skal ha hatt på seg sorte bukser, sort jakke og en sekk under ranet.

Politijakten førte ikke til pågripelse. Stovner politistasjon tar over saken.

To ansatte var på jobb da ranet skjedde. De blir ivaretatt av helsepersonell.

Det er ikke kjent hva raneren fikk med seg.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.