ANNONSE

– Jeg tenkte: Gudskjelov!

– Jeg tenkte: Gudskjelov!

FORNØYD: BU-leder på Stovner, Rashid Nawaz (Ap), er fornøyd med bydelsdirektørens budsjettforslag for neste år. På torsdag skal budsjettet vedtas i bydelsutvalget. Her sitter han sammen med bydelsdirektør Alv Humborstad Sørland (t.h.).

Stovners BU-leder Rashid Nawaz (Ap) puster lettet ut etter å ha sett byrådets tilleggsinnstilling og bydelsdirektørens budsjettforslag for neste år.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.12.2015 kl 11:29

Tidligere år har Stovner bydel måttet kutte i tjenestetilbud for å få budsjettet til å gå i balanse. Bydelsutvalget har flere ganger forsynt seg litt av bufferen for å redde enkelte ikke-lovpålagte tilbud. Andre ganger har de innsett at bydelsøkonomien har vært altfor stram til at det har vært mulig.

På onsdag presenterte Akers Avis Groruddalen bydelsdirektørens forslag til budsjett i Stovner for 2016. Nyvalgt bydelsutvalgsleder, Rashid Nawaz, sier til avisen at han for første gang nesten gleder seg til å dra på budsjettbehandling i bydelen.

– Da jeg så tilleggsinnstillingen til det nye byrådet tenkte jeg «gudskjelov». Her ble kuttene til bydelene reversert og det gir utslag i bydelsøkonomien.

Les mer om BU-lederens refleksjoner rundt budsjettforslaget i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis på onsdag.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE