– Jeg tenkte: Gudskjelov!

– Jeg tenkte: Gudskjelov!

FORNØYD: BU-leder på Stovner, Rashid Nawaz (Ap), er fornøyd med bydelsdirektørens budsjettforslag for neste år. På torsdag skal budsjettet vedtas i bydelsutvalget. Her sitter han sammen med bydelsdirektør Alv Humborstad Sørland (t.h.).

Stovners BU-leder Rashid Nawaz (Ap) puster lettet ut etter å ha sett byrådets tilleggsinnstilling og bydelsdirektørens budsjettforslag for neste år.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.12.2015 kl 11:29

Tidligere år har Stovner bydel måttet kutte i tjenestetilbud for å få budsjettet til å gå i balanse. Bydelsutvalget har flere ganger forsynt seg litt av bufferen for å redde enkelte ikke-lovpålagte tilbud. Andre ganger har de innsett at bydelsøkonomien har vært altfor stram til at det har vært mulig.

På onsdag presenterte Akers Avis Groruddalen bydelsdirektørens forslag til budsjett i Stovner for 2016. Nyvalgt bydelsutvalgsleder, Rashid Nawaz, sier til avisen at han for første gang nesten gleder seg til å dra på budsjettbehandling i bydelen.

– Da jeg så tilleggsinnstillingen til det nye byrådet tenkte jeg «gudskjelov». Her ble kuttene til bydelene reversert og det gir utslag i bydelsøkonomien.

Les mer om BU-lederens refleksjoner rundt budsjettforslaget i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis på onsdag.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.