ANNONSE

Jens hyller frivilligheten

Jens hyller frivilligheten

 

Onsdag besøkte statsminister Jens Stoltenberg Groruddalen Røde Kors Ressurssenter. Der hyllet han de mange frivillige som jobber på sentret.

Tekst:

Publisert:

Der var han sammen med rapduoen Karpe Diem og næringsminister Trond Giske for å hilse på de frivillige.

På Røde Kors Ressurssenter på Grorud jobber rundt 80 frivillige med ulike oppgaver - blant annet leksehjelp, gatemegling og karriereveiledning.

- Det er fantastisk at vi har så mange frivillige som gjør en kjempejobb for Groruddalen, og alle de som stiller opp fortjener en stor takk, sier statsministeren til Akers Avis Groruddalen.

For tre år siden ga Karpe Diem 1,5 millioner kroner til sentret. Pengene ble brukt til å pusse opp lokalene.

- Det har blitt veldig fint her, og stedet er en viktig arena for ungdom, sier Chirag Patel i Karpe Diem.

Les mer om Stoltenberg, Giske og Karpe Diems Grorud-besøk i Akers Avis Groruddalen på fredag.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE