Jens hyller frivilligheten

Jens hyller frivilligheten

 

Onsdag besøkte statsminister Jens Stoltenberg Groruddalen Røde Kors Ressurssenter. Der hyllet han de mange frivillige som jobber på sentret.

Tekst:

Publisert:

Der var han sammen med rapduoen Karpe Diem og næringsminister Trond Giske for å hilse på de frivillige.

På Røde Kors Ressurssenter på Grorud jobber rundt 80 frivillige med ulike oppgaver - blant annet leksehjelp, gatemegling og karriereveiledning.

- Det er fantastisk at vi har så mange frivillige som gjør en kjempejobb for Groruddalen, og alle de som stiller opp fortjener en stor takk, sier statsministeren til Akers Avis Groruddalen.

For tre år siden ga Karpe Diem 1,5 millioner kroner til sentret. Pengene ble brukt til å pusse opp lokalene.

- Det har blitt veldig fint her, og stedet er en viktig arena for ungdom, sier Chirag Patel i Karpe Diem.

Les mer om Stoltenberg, Giske og Karpe Diems Grorud-besøk i Akers Avis Groruddalen på fredag.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.