Julepynter til fest

Julepynter til fest

 

Sjetteklassingene på Veitvet skole har brukt skoletimer i løpet av tre uker for å lage masse julepynt. Den skal de henge opp på Veitvet senter.

Barn på Veitvet skole, Veitvet Aktivitetsskole og barnehager i området har den siste tiden brukt mye tid på å lage julepynt til Veitvet-barnas juleutstilling - julepynt som skal dekoreres på Veitvet senter.

- Jeg håper det er mange som kommer for å se på utstillingen, smiler Jenny i 6A på Veitvet skole.

Hun forteller at det stort sett har gått greit å lage julepynt, men at det var en litt større utfordring å lage en juledukke som også skal pryde sentrets lokaler.

Pynt for nærmiljøet

Kunst og håndverkslærer Annie Larsen på Veitvet skole forteller at barna har hatt noen fine og spennende uker med julepyntproduksjon. Hun har merket seg at elevene gleder seg til å henge opp julepynten på Veitvet senter.

- I stedet for bare å ta med seg julepynten hjem, så vil folk i hele nærmiljøet se den når de besøker sentret. Det synes elevene er spennende, forteller hun.

Gleder seg

Julepynten består av massevis av plakater med julemotiver, dukker og glitrende pynt. Utstillingen, som går under navnet Veitvet-barnas juleutstilling, vil henge på Veitvet senter ut hele desember.

- Jeg tror at mange kommer til å synes at julepynten er veldig fin, smiler Aleksandra Marina i 6A.

- Det blir gøy å se hvordan julepynten blir når vi har hengt opp alt sammen, fortsetter Jenny.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.