ANNONSE

Kake til kundene

Kake til kundene

 

Rimi på Refstad har løftet ansiktet til kjedens nye standard. På åpningsdagen var det selvsagt kake til kundene.

Tekst:

Publisert:

Etter halvannen uke med lukkede dører, åpnet Rimi Refstad med nyoppussede lokaler. Ved inngangen serverer de marsipankake til kundene.

 

- Vi må feire med kundene våre, smiler butikksjef Lam Ngoc Khuu.

Fokus for det nye konseptet til Rimi er ferskvarer - brød, middag, frukt og grønt. Kjeden har holdt på med oppussinger et helt år, men butikken til Lam er kun den tredje av franchisetakerne som får ansiktsløftningen.

 

Tilbakemeldingene Lam har fått så langt av kundene sine er positive.

- De synes det er mye lysere og lunere. Mer oversiktlig og bedre atmosfære, sier en tydelig fornøyd butikksjef.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE