Kake til kundene

Kake til kundene

 

Rimi på Refstad har løftet ansiktet til kjedens nye standard. På åpningsdagen var det selvsagt kake til kundene.

Tekst:

Publisert:

Etter halvannen uke med lukkede dører, åpnet Rimi Refstad med nyoppussede lokaler. Ved inngangen serverer de marsipankake til kundene.

 

- Vi må feire med kundene våre, smiler butikksjef Lam Ngoc Khuu.

Fokus for det nye konseptet til Rimi er ferskvarer - brød, middag, frukt og grønt. Kjeden har holdt på med oppussinger et helt år, men butikken til Lam er kun den tredje av franchisetakerne som får ansiktsløftningen.

 

Tilbakemeldingene Lam har fått så langt av kundene sine er positive.

- De synes det er mye lysere og lunere. Mer oversiktlig og bedre atmosfære, sier en tydelig fornøyd butikksjef.

Siste nytt i Nyheter

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.