Kaos på Carl Berner

Kaos på Carl Berner

 

Carl Berners plass var preget av kaos i morgentimene i dag, da en trailer stod på tvers med nødblink i rundkjøringa.

Tekst:

Publisert:

Lastebilen stod fast på den siden av rundkjøringa Grenseveien kommer ned til Carl Bernes plass, og køen ble bare lenger og lenger med busser og biler etter hvert som det resterende morgenrushet pakket seg på.

Trondheimsveien nordover mot Carl Berners plass likedan, og det samme gjaldt Christian Michelsens gate inn mot rundkjøringa. Kollektivstoppene rundt plassen fylte seg opp ettersom det ikke kom noen buss eller trikk.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.