Karpe Diem digger Groruddalen

Karpe Diem digger Groruddalen

 

...og Groruddalen digger Karpe Diem. Rapduoen lagde liv på GranittRock.

Folk strømmet til Steinbruddet lørdag kveld for å se rapduoen Karpe Diem i aksjon. Publikum håpet på et stort show, noe de absolutt fikk. Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Patel hoppet rundt på scenen og fremførte låter som "Toyota´n til Magdi", "Stjerner" og "Påfugl". Sistnevnte låt fikk en spesiell betydning for rapduoen på GranittRock.

- Låta "Påfugl" var det ekstra kult å fremføre her i Groruddalen. Jeg føler den får en spesiell betydning her. Det er en så god blanding av mennesker i Groruddalen, forteller Magdi.

De to gutta synes det alltid er spesielt å holde konsert i Oslo.

- Dette er jo byen vår, ler Magdi.

Les mer om GranittRock i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen. Følg med for bildeserier fra Groruddalens gratisfestival.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.