ANNONSE

Karpe Diem digger Groruddalen

Karpe Diem digger Groruddalen

 

...og Groruddalen digger Karpe Diem. Rapduoen lagde liv på GranittRock.

Folk strømmet til Steinbruddet lørdag kveld for å se rapduoen Karpe Diem i aksjon. Publikum håpet på et stort show, noe de absolutt fikk. Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Patel hoppet rundt på scenen og fremførte låter som "Toyota´n til Magdi", "Stjerner" og "Påfugl". Sistnevnte låt fikk en spesiell betydning for rapduoen på GranittRock.

- Låta "Påfugl" var det ekstra kult å fremføre her i Groruddalen. Jeg føler den får en spesiell betydning her. Det er en så god blanding av mennesker i Groruddalen, forteller Magdi.

De to gutta synes det alltid er spesielt å holde konsert i Oslo.

- Dette er jo byen vår, ler Magdi.

Les mer om GranittRock i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen. Følg med for bildeserier fra Groruddalens gratisfestival.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE