Karpe Diem digger Groruddalen

Karpe Diem digger Groruddalen

 

...og Groruddalen digger Karpe Diem. Rapduoen lagde liv på GranittRock.

Folk strømmet til Steinbruddet lørdag kveld for å se rapduoen Karpe Diem i aksjon. Publikum håpet på et stort show, noe de absolutt fikk. Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Patel hoppet rundt på scenen og fremførte låter som "Toyota´n til Magdi", "Stjerner" og "Påfugl". Sistnevnte låt fikk en spesiell betydning for rapduoen på GranittRock.

- Låta "Påfugl" var det ekstra kult å fremføre her i Groruddalen. Jeg føler den får en spesiell betydning her. Det er en så god blanding av mennesker i Groruddalen, forteller Magdi.

De to gutta synes det alltid er spesielt å holde konsert i Oslo.

- Dette er jo byen vår, ler Magdi.

Les mer om GranittRock i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen. Følg med for bildeserier fra Groruddalens gratisfestival.

Siste nytt i Nyheter

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg. Grete Horntvedt i Alna Høyre er lei av at hennes lokale ridesenter sliter år etter år.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

 
Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.