Kielland fikk miljøprisen

Kielland fikk miljøprisen

 

Groruddalen Miljøforums miljøpris for 2010 ble tildelt Hjalmar Kielland, for hans mangeårige innsats for Groruddalen.

Tekst:

Publisert:

Det var i sin tid Akers Avis Groruddalen og redaktør Hjalmar Kielland som sto i bresjen for å starte Groruddalen Miljøforum.

Det var også avisen som fikk den første hedersprisen for 20 år siden.

I år ønsket fondsstyret, bestående av Leif Sommer, Thorleif Holth og Wenche Hansgaard, å tildele prisen til redaktør Hjalmar Kielland for hans personlige innsats.

- Selv om han har fått veldig mye heder har han aldri tatt dette til personlig inntekt. Det er avisen og folkene rundt ham som han fremhever, understreker Holth.

Videre sier han at Kielland har betydd utrolig mye for Gro­ruddalen.

- Jeg synes egentlig jeg har fått langt mer enn det jeg har fortjent. Jeg har bare gjort en jobb, og det er mange som gjør gode og fine jobber i Groruddalen, sier Kielland.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.