ANNONSE

Kirkene er reddet

Kirkene er reddet

 

Menighetene på både Bredtvet og Rødtvet jubler etter at sturingsgruppa i Osloprosjektet i går bestemte at ingen av de to kirkene skal legges ned.

Tekst:

Publisert:

- Dette er en bra dag. Vi er glade, sier sokneprest Bjørn-David Haraldsen i Bredtvet kirke.

På et møte i går oppsummerte styringsgruppa i Osloprosjektet høringsresultatet om fristilling av en kirke i Groruddalen - og en enstemmig styringsgruppe kom fram til at de ikke går inn for nedleggelse av verken Bredtvet eller Rødtvet.

Soknepresten fikk beskjeden sent torsdag kveld.

- Det var ikke så mye følelser i går kveld, men i dag kom de virkelig, sier Haraldsen.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

ANNONSE
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
ANNONSE