Kjøpte Rogerns flunka nye CD

Kjøpte Rogerns flunka nye CD

 

Akers Avis Groruddalens faste musiker, Roger Wilsberg, har sluppet ny CD. På Linderud Mart'n ble Ragnar Kristiansen den første til å sikre seg den.

Tekst:

Publisert:

- Jeg er glad i dansemusikk, så denne gleder jeg meg til å høre, sier Kristiansen.

For Roger Wilsberg og bandet Starlight er dette den første skiva de selger etter at «Livet er herlig» ble ferdigstilt.

- Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Dette er god dansemusikk, lover Wilsberg.

Plata fås kjøpt på www.dansetreffen.no, og på de største dansefestivalene i landet. 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.