Kjøpte Rogerns flunka nye CD

Kjøpte Rogerns flunka nye CD

 

Akers Avis Groruddalens faste musiker, Roger Wilsberg, har sluppet ny CD. På Linderud Mart'n ble Ragnar Kristiansen den første til å sikre seg den.

Tekst:

Publisert:

- Jeg er glad i dansemusikk, så denne gleder jeg meg til å høre, sier Kristiansen.

For Roger Wilsberg og bandet Starlight er dette den første skiva de selger etter at «Livet er herlig» ble ferdigstilt.

- Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Dette er god dansemusikk, lover Wilsberg.

Plata fås kjøpt på www.dansetreffen.no, og på de største dansefestivalene i landet. 

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.