ANNONSE

Oslo Games 2014:

Kjører med de store gutta

Petter Backe Falch (6) har skatet i tre år allerede. Målet er å være med i Oslo Games.

Petter har kommet til Furuset helt fra Drammen for å se heltene skate i Furuset Forum. Han er ikke en av de som venter på sidelinja, men blir heller med de store gutta ut på coursen for å trikse. Til publikums store overraskelse, tar han sats fra det høyeste droppet.

– Jeg synes det er kjempemoro å skate. Jeg pleier ikke å kjøre street, men dette er en bra bane. Det er moro å skate med de store gutta, sier Petter.

Han vet godt hva målet er om omtrent 20 år.

– Da skal jeg være med i Oslo Games, smiler han lurt.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE