Oslo Games 2014:

Kjører med de store gutta

Petter Backe Falch (6) har skatet i tre år allerede. Målet er å være med i Oslo Games.

Petter har kommet til Furuset helt fra Drammen for å se heltene skate i Furuset Forum. Han er ikke en av de som venter på sidelinja, men blir heller med de store gutta ut på coursen for å trikse. Til publikums store overraskelse, tar han sats fra det høyeste droppet.

– Jeg synes det er kjempemoro å skate. Jeg pleier ikke å kjøre street, men dette er en bra bane. Det er moro å skate med de store gutta, sier Petter.

Han vet godt hva målet er om omtrent 20 år.

– Da skal jeg være med i Oslo Games, smiler han lurt.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.