Knallbra uten bassist

Knallbra uten bassist

 

Siste band ut på årets GranittRock var Killer Clowns. Og til tross for at bassisten ikke kunne stille, syns gutta det var utrolig kult å spille på GranittRock - igjen.

Tekst:

Publisert:

- Vi spilte her i fjor også, men det er jo alltid gøy å spille på store steder, forteller Marcus Calvert - gitarist og denne gangen vikarierende bassist i Killer Clowns.

For bassist i bandet, David Smith hadde nemlig ikke mulighet til å komme på konserten.

Ikke at det gjorde noe for Killer Clowns gjorde en fantastisk konsert og gjorde krystall klart for alle tilstede hvorfor de er et av dalens beste.

Calvert forteller at bandet fikk vite om spillejobben ganske tett opptil festivalen, men at de likevel hadde tid til å glede seg.

 

Fantastisk publikum

Killer Clowns hadde som lovet med seg den norske rapperen Invictus som gjesteartist på noen låter.

- Hvordan var det å ha med seg Invictus på scenen?

- Det var veldig gøy å spille med ham igjen, og jeg vil nok tro han mener det samme, sier Calvert.

Han understreker også at publikummet som fylte parkeringsplassen foran Ungdomsscena var helt fantastisk.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.