Knallshow på Veitvetscenen

Knallshow på Veitvetscenen

 

Veitvet-pikene og-guttene vakte stor oppsikt på catwalken.

Tekst:

Publisert:

Helgens torgshow på Veitvet sentret ble en kjempesuksess. Veitvet-pikene og -guttene gjorde flott figur på scenen. Thomas Bui og Camila Christensen ble kåret Veitvet-pike og -gutt mens Elin Brekke og Shiyami Dushandan ble henholdsvis første og andre terne.

Ordfører Fabian Stang hadde også tatt seg turen innom Veitvet-sentret denne dagen, og Akers Avis Groruddalen bød på fingermat til hele Veitvets befolkning.

Hele fire sider er satt av til torgshowet i førstkommende Akers Avis Groruddalen. Der kan du se bilder fra festen, catwalken med designerklær fra Kirste Hove Steffensen, sceneshowet med Stella Mwangi og Fabian Stang som kysser konferansier Trude Mette Johansen.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.