Knallstart for Karanba-Tommy

Knallstart for Karanba-Tommy

 

Ellingsrudmannen er tilbake på Ekebergsletta med sine brasilianske venner.

Ellingsrud-mannen Tommy Nilsen ble et kjent navn i Norge da han startet opp fotballprosjektet Karanba i Brasil. Prosjektet handler om å gi fattige unggutter i Rios slum en sjanse til å komme seg videre i livet gjennom fotball og utdanning.

NRK lagde også en serie om prosjektet som ble en stor suksess. I år har Tommy tatt turen til Norge med et lag som spiller i juniorklassen for gutter. De startet med en 7-0 seier over Vinstra før Kil/Hemne ble slått 5-0. Det var også lett å se at Karanba var ett av Norway Cups mest populære lag. I hver kamp flokket tilskuerne seg rundt for å heie dem videre.

Det er knyttet store forventninger til Tommy Nilsens gutter som rett før Norway Cup gikk til topps i Dana Cup. Dessuten har tidligere utgaver av Karanba gått helt til topps i verdens største fotballturnering.

 

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.