ANNONSE

Knallstart for Karanba-Tommy

Knallstart for Karanba-Tommy

 

Ellingsrudmannen er tilbake på Ekebergsletta med sine brasilianske venner.

Ellingsrud-mannen Tommy Nilsen ble et kjent navn i Norge da han startet opp fotballprosjektet Karanba i Brasil. Prosjektet handler om å gi fattige unggutter i Rios slum en sjanse til å komme seg videre i livet gjennom fotball og utdanning.

NRK lagde også en serie om prosjektet som ble en stor suksess. I år har Tommy tatt turen til Norge med et lag som spiller i juniorklassen for gutter. De startet med en 7-0 seier over Vinstra før Kil/Hemne ble slått 5-0. Det var også lett å se at Karanba var ett av Norway Cups mest populære lag. I hver kamp flokket tilskuerne seg rundt for å heie dem videre.

Det er knyttet store forventninger til Tommy Nilsens gutter som rett før Norway Cup gikk til topps i Dana Cup. Dessuten har tidligere utgaver av Karanba gått helt til topps i verdens største fotballturnering.

 

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE