ANNONSE

Knivbladet brakk i ryggen

Knivbladet brakk i ryggen

 

Kvinnen som ble knivstukket på Lindeberg er på bedringens vei til tross for at støtet med kniven var så hardt at knivbladet knakk tvers av inni ryggen hennes.

Tekst:

Publisert:

Det opplyser kilder i politiet til Akers Avis Groruddalen.

Et nært familiemedlem ble etter kort tid pågrepet for ugjerningen. Han skal ha stukket kvinnen i ryggen med så stor kraft at knivbladet knakk tvers av og ble sittende fast inni ryggen hennes. Den andre delen av kniven ble med ut igjen.

Torsdag ettermiddag kom oppløftende nyheter:

-  Det går bra med kvinnen og hun skal være på bedringens vei, opplyser jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon, Kjell Kvande.

Gjerningsmannen ble fremstilt for psykiatrisk legevakt og han ivaretas fremdeles av helsepersonell. Politiet har foreløpig ikke fått anledning til å avhøre han eller kvinnen. De ønsker heller ikke å si noe om motivet for ugjerningen.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE