Knivbladet brakk i ryggen

Knivbladet brakk i ryggen

 

Kvinnen som ble knivstukket på Lindeberg er på bedringens vei til tross for at støtet med kniven var så hardt at knivbladet knakk tvers av inni ryggen hennes.

Tekst:

Publisert:

Det opplyser kilder i politiet til Akers Avis Groruddalen.

Et nært familiemedlem ble etter kort tid pågrepet for ugjerningen. Han skal ha stukket kvinnen i ryggen med så stor kraft at knivbladet knakk tvers av og ble sittende fast inni ryggen hennes. Den andre delen av kniven ble med ut igjen.

Torsdag ettermiddag kom oppløftende nyheter:

-  Det går bra med kvinnen og hun skal være på bedringens vei, opplyser jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon, Kjell Kvande.

Gjerningsmannen ble fremstilt for psykiatrisk legevakt og han ivaretas fremdeles av helsepersonell. Politiet har foreløpig ikke fått anledning til å avhøre han eller kvinnen. De ønsker heller ikke å si noe om motivet for ugjerningen.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.