Knivbladet brakk i ryggen

Knivbladet brakk i ryggen

 

Kvinnen som ble knivstukket på Lindeberg er på bedringens vei til tross for at støtet med kniven var så hardt at knivbladet knakk tvers av inni ryggen hennes.

Tekst:

Publisert:

Det opplyser kilder i politiet til Akers Avis Groruddalen.

Et nært familiemedlem ble etter kort tid pågrepet for ugjerningen. Han skal ha stukket kvinnen i ryggen med så stor kraft at knivbladet knakk tvers av og ble sittende fast inni ryggen hennes. Den andre delen av kniven ble med ut igjen.

Torsdag ettermiddag kom oppløftende nyheter:

-  Det går bra med kvinnen og hun skal være på bedringens vei, opplyser jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon, Kjell Kvande.

Gjerningsmannen ble fremstilt for psykiatrisk legevakt og han ivaretas fremdeles av helsepersonell. Politiet har foreløpig ikke fått anledning til å avhøre han eller kvinnen. De ønsker heller ikke å si noe om motivet for ugjerningen.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.