Knivmann varetektsfengslet

Knivmann varetektsfengslet

 

Den 44-årige mannen som knivstakk sin 34 år gamle ekskone på Grorud busstasjon torsdag er varetekstfengslet i fire uker.

Tekst:

Publisert:

Kvinnen er innlagt på Ullevål sykehus, og tilstanden er alvorlig, men stabil.

Håpet er å få avhørt henne så snart som mulig.

Politiet fikk rettenes mehold i å holde mannen i full isolasjon den første uka. Han er i tillegg ilagt brev- og besøksforbud for hele perioden. Mannen, som i likhet med kvinnen er av somalist opprinnelse, skal ha knyttet seg til handlingen under avhør med politiet.

 

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.