Knivmann varetektsfengslet

Knivmann varetektsfengslet

 

Den 44-årige mannen som knivstakk sin 34 år gamle ekskone på Grorud busstasjon torsdag er varetekstfengslet i fire uker.

Tekst:

Publisert:

Kvinnen er innlagt på Ullevål sykehus, og tilstanden er alvorlig, men stabil.

Håpet er å få avhørt henne så snart som mulig.

Politiet fikk rettenes mehold i å holde mannen i full isolasjon den første uka. Han er i tillegg ilagt brev- og besøksforbud for hele perioden. Mannen, som i likhet med kvinnen er av somalist opprinnelse, skal ha knyttet seg til handlingen under avhør med politiet.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.