Knivranere slo til i matvarebutikk

Knivranere slo til i matvarebutikk

 

Rema 1000 på Kalbakken ble ranet rett før stengetid på fredag. Nå trenger politiet din hjelp til å identifisere ranerne.

Tekst:

Publisert:

- Ranet skjedde to minutter før stengetid. To personer maskert med skjerf kommer inn i butikken. Den ene blir stående i døra, mens den andre truer den kvinnelige ansatte som sitter i kassa med en stor kjøttkniv, forteller Jarle Kolstad ved Stovner politistasjon.

Ranerne var inne i butikken i halvannet minutt.

- De fikk med seg et lite pengebeløp. Raneren som gikk bort til kassa var aggressiv, og de ansatte opplevde episoden som veldig truende og skremmende, sier Kolstad.

Politiet har få opplysninger å gå etter. Derfor går de nå ut med bilder av de to ranerne, som er tatt med overvåkningskamera.

Kolstad beskriver de to ranerne som mørkhudete - og det er mulig de er nordafrikanere.

- Under ranet snakket de kun engelsk. Den ene raneren hadde på seg en spesiell jakke med mønster på hetta, sier han.

- Nå er vi interessert i tips fra publikum. Vi er interessert i alle opplysninger, sier Kolstad.

Har du informasjon om ranet ringer du Stovner politistasjon.

 

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.