ANNONSE

Knivslagsmål i natt - en i kunstig koma

Flere personer barket sammen i knivslagsmål på Vestli i natt. Politiet jakter fremdeles gjerningsmennene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.08.2014 kl 13:28

Ved 03.30-tiden natt til i dag fikk politiet mange meldinger om en pågående slåsskamp.

Fungerende avdelingssjef på Stovner politistasjon, Audun Jevnaker, forteller at flere ungdommer var innvolvert i episoden som fant sted i nærheten av Ragnhild Schibbyes vei.

- To personer er lagt inn på sykehus - en av dem ligger i kunstig koma, men han blir tatt ut i løpet av dagen. De skal være utenfor livsfare, sier han.

Politiet jobber nå med å sikre tekniske bevis på åstedet, de har vakthold på sykehuset og avhører de mange vitnene til episoden. Politiet håper å få intervjuet ofrene i løpet av dagen.

- Foreløpig er ingen pågrepet i saken, og vi ønsker at alle som har opplysninger tar kontakt med politiet så fort som mulig, sier Jevnaker.

De innvolverte skal være i 20-årene.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE