Knivslagsmål i natt - en i kunstig koma

Flere personer barket sammen i knivslagsmål på Vestli i natt. Politiet jakter fremdeles gjerningsmennene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.08.2014 kl 13:28

Ved 03.30-tiden natt til i dag fikk politiet mange meldinger om en pågående slåsskamp.

Fungerende avdelingssjef på Stovner politistasjon, Audun Jevnaker, forteller at flere ungdommer var innvolvert i episoden som fant sted i nærheten av Ragnhild Schibbyes vei.

- To personer er lagt inn på sykehus - en av dem ligger i kunstig koma, men han blir tatt ut i løpet av dagen. De skal være utenfor livsfare, sier han.

Politiet jobber nå med å sikre tekniske bevis på åstedet, de har vakthold på sykehuset og avhører de mange vitnene til episoden. Politiet håper å få intervjuet ofrene i løpet av dagen.

- Foreløpig er ingen pågrepet i saken, og vi ønsker at alle som har opplysninger tar kontakt med politiet så fort som mulig, sier Jevnaker.

De innvolverte skal være i 20-årene.

Siste nytt i Nyheter

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.