Knivstikking på Furuset

Knivstikking på Furuset

 

En person ble kjørt til Ullevål etter å ha blitt knivstukket i Maria Dehlis vei på Furuset onsdag.

Tekst:

Publisert:

Politiet fikk inn meldingen om knivstikkingen onsdag ettermiddag.

- Motivet er foreløpig ukjent og skal etterforskes, men vi har pågrepet en person, sier politiførstebetjent Solbakken, ved Stovner politikammer.

Overlevde

Personen som ble knivstukket skal ha ligget på gresset nedenfor Maria Dehlis vei 34 og ble hentet av ambulanse.

- Han ble kjørt og innlagt på Ullevål sykehus etter knivstikkingen. Det ser imidlertid ut til at det skal gå greit med han, opplyser Solbakken. 

Lette med hunder

Politiet bevæpnet seg og brukte sporhunder under letingen etter gjerningsmannen og lette i området rundt åstedet. De saumfarte oppgangene og letingen ble etter hvert utvidet til større områder i Groruddalen, blant annet på Ellingsrud.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.