ANNONSE

Knivstukket på Lindeberg

Knivstukket på Lindeberg

 

En kvinne i 50-årene er knivstukket på Lindeberg. Antatt gjerningsmann pågrepet.

Tekst:

Publisert:

AMK fikk melding om knivstikkingen 09.50 i dag morges. En kvinne i 50-årene er knivstukket i en leilighet i Jerikoveien på Lindeberg. 

Politiet har pågrepet antatt gjerningsmann i nærheten av åstedet.

- En mann i 20-årene er pågrepet, forteller innsatsleder Lise Dunham.

Det skal være en relasjon mellom fornærmede og den antatte gjerningsmannen, men politiet vet ikke på hvilken måte.

Kvinnen ligger nå på Ullevål og politiet melder at kvinnen skal være utenfor livsfare.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE