Kollisjon på E6

Kollisjon på E6

 

Sjåfør skadet da to vogntog kolliderte på Furuset.

Tekst:

Publisert:

Det ble lang kø i formiddag da to vogntog kolliderte på E6 mellom Alnabrud og Furuset. Mye takstein ble liggende i veibanen slik at oppryddingen tok en god stund. Det er enda usikkert om hvordan ulykken skjedde, men skal ha dreid seg om en påkjørsel bakfra. 

Fraktet til Ahus

Operasjonsleder Sven-Martin Ege opplyser at en av sjåførene ble skadet i ulykken og kjørt av ambulanse til Ahus. 

- Vi vet ikke hvordan tilstanden til sjåføren er på dette tidspunkt, men vi har varslet arbeidsgiveren om å dra til Ahus og ta vare på den ansatte, forteller Operasjonsleder Sven-Martin Ege.

 

Hvis noen har et bilde av ulykken så kan dere henvende dere til: redaksjonen@groruddalen.no

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.