ANNONSE

Kollisjon på E6

Kollisjon på E6

 

Sjåfør skadet da to vogntog kolliderte på Furuset.

Tekst:

Publisert:

Det ble lang kø i formiddag da to vogntog kolliderte på E6 mellom Alnabrud og Furuset. Mye takstein ble liggende i veibanen slik at oppryddingen tok en god stund. Det er enda usikkert om hvordan ulykken skjedde, men skal ha dreid seg om en påkjørsel bakfra. 

Fraktet til Ahus

Operasjonsleder Sven-Martin Ege opplyser at en av sjåførene ble skadet i ulykken og kjørt av ambulanse til Ahus. 

- Vi vet ikke hvordan tilstanden til sjåføren er på dette tidspunkt, men vi har varslet arbeidsgiveren om å dra til Ahus og ta vare på den ansatte, forteller Operasjonsleder Sven-Martin Ege.

 

Hvis noen har et bilde av ulykken så kan dere henvende dere til: redaksjonen@groruddalen.no

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE