Kom i julestemning med Shackles

Kom i julestemning med Shackles

 

Duoen som er kjent fra X-Factor har nylig sluppet julelåten «A Christmas Kiss With You». Sangen finner du blant annet på iTunes toppliste av populære låter.

Det er tydelig at Shackles vet å smitte over litt julestemning i disse dager. Duoens nye julesangen befinner seg nemlig på iTunes toppliste av nye låter. Du finner også julesangen på Spotify og som et bidrag på samlingsalbumet «Nork jul» - som inneholder 17 julestemninger fra norske artister.

Se Shackles musikkvideo av «A Christmas Kiss With You» nederst i artikkelen.

Shackles var en kvartett da gruppen meldte seg på som deltakere i talentprogrammet X-Factor i 2009, og endte opp på en andreplass. Tidligere i år ble de fire medlemmene redusert til to, men nå er både Lwam Feshatzion fra Ellingsrud og Charlotte Kjær bestemte på å satse på musikkarrieren for fullt. Og da er det heller ikke dårlig at duoens nye julelåt tydelig slår godt an.

Siste nytt i Nyheter

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

 
Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.