Kommunen henter juletreet ditt

Kommunen henter juletreet ditt

 

Neste uke kjører Renovasjonsetaten rundt og plukker opp gamle juletrær. Finn ut når de kommer til ditt nabolag.

Tekst:

Publisert:

Snart er det på tide å si farvel til juletreet for denne gang, og hvis du lurer på hvordan du skal bli kvitt den visne grana kan du få hjelp av Renovasjonsetaten.

De kjører nemlig rundt og samler inn juletrær i byen i uke 2, for å bruke dem som kompost.

Mandag 11. januar kommer de til bydel Bjerke, tirsdag 12. til Alna, onsdag 13. til Stovner og torsdag 14. til Grorud.

Etaten kjører fire forskjellige biler som starter i hvert sitt hjørne av bydelen kl. 17.00, og fortsetter utover kvelden. Du kan se detaljert rutetabell på etatens nettsider.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.